• 972327396
  • 678 75 75 28
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Dl - Dj: 9 a 14 y 16 a 19 / Dv: 8 a 15
Serveis
Image

Àrea Fiscal

L'equip professional del nostre departament fiscal ofereix al client la informació necessària amb l'objectiu de poder orientar, planificant i optimitzant la tributació de la seva empresa, i complir eficaçment amb les obligacions fiscals que imposa l'administració.

Àrea Laboral

Assessorem en totes les matèries que es derivin de les relacions laborals, a través d'un equip competent que incorpora i adapta la nova normativa per oferir un tractament actual, professional i proper.
Image
Image

Área Comptabiltat

Els nostres professionals de l 'àrea comptable ofereixen al nostre client un servei integral de la comptabilitat del seu negoci, ja sigui autònom o empresa.
En aplicació del Pla General de Comptabilitat, assessorem gestionant i supervisant la informació comptable, apunts en el llibre major dels clients, balanços i comptes de resultat.

Área Jurídica

De forma coordinada amb els altres departaments del nostre despatx, oferim als nostres clients un servei jurídic capaç de donar resposta a tots els assumptes necessaris per al desenvolupament del seu negoci.
Image

Su Asesoría en Sant Feliu de Guíxols

Díganos en qué podemos ayudarle. En MR Assessorament i Gestió le ofrecemos la, profesionalidad y eficacia que necesita.
Solicite presupuesto sin compromiso.
MR Assessorament i Gestió, S.L.
Pça. Tetuán, 2
17220 Sant Feliu de Guixols
Girona
T. 972327396
F. 972324666
info@mrassessors.com