• 972327396
  • 678 75 75 28
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Dl - Dj: 9 a 14 y 16 a 19 / Dv: 8 a 15

"El Temps és el recurs més escàs, i fins que no s'administri degudament res més es pot gestionar".

– Peter Drucker.

Per a la vostra tranquil·litat
MR Assessorament i Gestió

Fiscal

L'equip professional del nostre departament fiscal ofereix al client la informació necessària amb l'objectiu de poder orientar, planificant i optimitzant la tributació de la seva empresa, i complint eficaçment amb les obligacions fiscals que imposa l'Administració.

Comptable

Els nostres especialistes del departament comptable ofereixen al nostre client un servei integral de la comptabilitat del seu negoci, ja sigui autònom o empresa.

Laboral

Assessorem en totes les matèries que es deriven de les relacions laborals, a través d'un equip competent que incorpora i adapta la nova normativa per oferir un tractament actual, professional i proper.

Jurídic

De forma coordinada amb els altres departaments del nostre despatx, oferim als nostres clients un servei jurídic capaç de donar resposta a tots els assumptes necessaris per al desenvolupament del seu negoci.

QUANT COSTA EL SEU TEMPS?
Dediqui més temps a la seva professió. Nosaltres ens encarreguem de la resta.
Image
Els nostres professionals disposen d'una àmplia experiència i estan permanentment actualitzats per garantir la seva tranquil·litat i millorar la gestió del seu temps, descarregant a la seva organització de les tasques amb les administracions.
Guanyi en confiança en saber que si necessita assessorament, a l'altre costat del telèfon té sempre disponible al professional adequat per ajudar amb la seva consulta.
En MR estem a la seva disposició ja sigui un treballador autònom o una mitjana empresa.

La seva Assessoria a Sant Feliu de Guíxols

Digueu-nos en què podem ajudar-lo. En MR Assessorament i Gestió li oferim la, professionalitat i eficàcia que necessita.
Demani pressupost sense compromís.
MR Assessorament i Gestió, S.L.
Pça. Tetuán, 2
17220 Sant Feliu de Guixols
Girona
T. 972327396
F. 972324666
info@mrassessors.com